Hello!!!!!


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Οur Station....


Σας καλωσορίζουμε στο ολοκαίνουργιο, δικό σας ραδιόφωνο, σας καλωσορίζουμε στον More Music Station.
Ακούστε το πιο νεανικό ραδιόφωνο στον ίντερνετ ,εκεί που όλοι μαζί γινόμαστε μια καλή και όμορφη παρέα που απολαμβάνουμε τις καλύτερες μουσικές στιγμές.
O More Music Station είναι ένα web ραδιόφωνο που και εσύ μπορείς να κάνεις την δική σου ραδιοφωνική εκπομπή..... τι εννοούμε;
Απλά εδώ δεν μένεις μόνο στο να ακούς μόνο το πρόγραμμα που κάνει κάποιος μουσικός παραγωγός , εδώ μπορείς να κανείς το δικό σου πρόγραμμα και να γίνεις εσύ , ο μουσικός παραγωγός!!!!
'Oλα αυτά εύκολα από το σπίτι σου ,από τον δικό σου υπολογιστή και να σε ακούνε όλοι οι γνωστοί σου αλλά και οι άγνωστοι , ενώ παράλληλα να επικοινωνείς και μαζί τους.
Δημιούργησε λοιπόν και εσύ την δική σου εκπομπή , μίλησε στο chat με τους ακροατές σου , χάρισε τραγούδια που σου αρέσουν, γνώρισε καινούριους φίλους.
Δίνουμε την δυνατότητα σε όλους και όλες εσάς να γίνεται και εσείς μέλος της ποιο διασκεδαστικής παρέας.

More Music Station Chat

Ένας σταθμός που εκπέμπει στο διαδίκτυο για όλους εσάς που αγαπάτε την μουσική. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια μεγάλη παρέα και να μπορέσουμε να σας κρατήσουμε συντροφιά 24 ώρες το 24ωρο. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις νέες δισκογραφικές δουλειές καλλιτεχνών και πολλά άλλα μουσικά νέα από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης εδώ μπορείτε να βρείτε τα ποιο απίστευτα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο και δείτε τα video clip της εβδομάδας σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως ψηφίστηκαν απο εσάς.


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προσωρινά ο σταθμός θα εκπέμπει σταδιακά, σε ημέρες και ώρες για τις οποίες θα ενημερώνεστε μέσω του group: Dance Music Station στο Facebook στο παρακάτω link….

http://www.facebook.com/group.php?gid=208843806692

An internet broadcasting station, for all of you who love music. Our goal is to create a group that will keep you company 24 hours per day. Here you can learn about the new discographies, music news and many more form artists all over the world. You can also find here the most unbelievable news of the world and watch the weekly top of the video clips of the world which you have voted for.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Statitics

My Counter

free counters

Επικοινωνία


Your Name
Your Email Address
Subject
Message
photo
Image Verification
captcha
Please enter the text from the image:
[ Refresh Image ] [ What's This? ]

Powered byEMF Form Builder