Hello!!!!!


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Οur Station....


Σας καλωσορίζουμε στο ολοκαίνουργιο, δικό σας ραδιόφωνο, σας καλωσορίζουμε στον More Music Station.
Ακούστε το πιο νεανικό ραδιόφωνο στον ίντερνετ ,εκεί που όλοι μαζί γινόμαστε μια καλή και όμορφη παρέα που απολαμβάνουμε τις καλύτερες μουσικές στιγμές.
O More Music Station είναι ένα web ραδιόφωνο που και εσύ μπορείς να κάνεις την δική σου ραδιοφωνική εκπομπή..... τι εννοούμε;
Απλά εδώ δεν μένεις μόνο στο να ακούς μόνο το πρόγραμμα που κάνει κάποιος μουσικός παραγωγός , εδώ μπορείς να κανείς το δικό σου πρόγραμμα και να γίνεις εσύ , ο μουσικός παραγωγός!!!!
'Oλα αυτά εύκολα από το σπίτι σου ,από τον δικό σου υπολογιστή και να σε ακούνε όλοι οι γνωστοί σου αλλά και οι άγνωστοι , ενώ παράλληλα να επικοινωνείς και μαζί τους.
Δημιούργησε λοιπόν και εσύ την δική σου εκπομπή , μίλησε στο chat με τους ακροατές σου , χάρισε τραγούδια που σου αρέσουν, γνώρισε καινούριους φίλους.
Δίνουμε την δυνατότητα σε όλους και όλες εσάς να γίνεται και εσείς μέλος της ποιο διασκεδαστικής παρέας.

More Music Station Chat



Κάποιες δεκαετίες πριν, μέχρι και το '80, η προτεραιότητα, το βασικό κριτήριο διασκέδασης και κουλτούρας των γενιών εκείνων ήταν η μουσική. Σήμερα που οι νέοι έχουν έναν κουβά πολλών ενδιαφερόντων, είναι αδιάφοροι για την ποιότητα της μουσικής η οποία, δυστυχώς, δεν παρουσιάζει καμία εξέλιξη. Παραμένει στατική τα τελευταία 15 χρόνια από πλευράς δημιουργικότητας και ποιοτικού νεοτερισμού. Η επανάληψη και η ανακύκλωση της λαικοποπ μανιέρας αντικρούει τις συνθήκες των περασμένων χρόνων, όπου η μουσική αποτελούσε το Point της νυχτερινής εξόδου.

Επέλεγες ένα μαγαζί για την μουσική που θα άκουγες και όχι αν ήταν In ή out. Το 90% των θαμώνων διαφόρων καταστημάτων χάνονται στον μουσικό θόρυβο, ο dj είναι αόρατος και εκτός μόδας. Και το πιο σημαντικό: δεν παράγεται πλέον μουσική. Είμαστε μιμητές ξενόφερτων προϊόντων τα οποία αναπαράγουμε, με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία. Ακόμη και το λαικό έχει να δείξει μόνο ένα 20% αξιόλογων τραγουδιστών σε σύγκριση με την παλιά γενιά. Κανείς σήμερα δεν μπορεί να γίνει Στράτος Διονυσίου, για παράδειγμα. Ακόμη και στο παραδοσιακό νησιώτικο δεν έχουμε καμία εξέλιξη πέραν των καθιερωμένων τραγουδοποιών και ερμηνευτών.

Η λαικοπόπ μουσική που μερικά σαΐνια κατάφεραν και την καθιέρωσαν, έχει αρχίσει και αυτή να υποχωρεί αισθητά. Δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον και δεν έχει καμία αξία.

Αυτό που σώζει εν μέρει τους Έλληνες μουσικούς, συνθέτες και τραγουδιστές είναι η επαρχία και η Κύπρος. Σε αυτό το κοινό λείπει η επικοινωνία και η επαφή με αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες. Από την άλλη, φώς στο τούνελ του μουσικού ελληνικού αδιέξοδου ρίχνει η δημιουργία νέων συγκροτημάτων. Φρέσκα παιδιά που δημιουργούν ακούσματα πέραν του μουσικού κατεστημένου. Ορισμένοι θα σπεύσουν να πουν ότι η προώθηση είναι ικανή να σε καθιερώσει και να σου χαρίσει επιτυχία. Και εγώ θα απαντήσω ότι αυτή η θεωρεία είναι σκέτη απάτη. Ναι, υπάρχουν επιτήδειοι που εκμεταλλεύονται το πάθος, τη ματαιοδοξία και το «ψώνιο» νέων ταλέντων και τραγουδιστών και τους παίρνουν τα λεφτά κάτω από το τραπέζι υποσχόμενοι προβολή σε κανάλια, σε ραδιόφωνα.

Και μιας που ανέφερα το παραδοσιακό ραδιόφωνο και αυτό πια είναι ντεμοντέ του κερατά. Η επικοινωνία νεανικού χαρακτήρα, το συναίσθημα, η αγωνία, η ανθρωπιά, η αίσθηση της παρέας και η αμεσότητα που είχε μέχρι το '80 έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Στις μέρες μας έχουμε ένα τυποποιημένο ραδιόφωνο με ακροαματικότητες προστατευόμενες και τους εκφωνητές εξουδετερωμένους και με καθήκοντα διεκπεραιωτή. Κάποτε υπήρχαν πρόσωπα, τώρα υπάρχουν playlists. Όσο για την εμπορική αξία του ραδιοφώνου, παίρνει κόκκαλο από την διαφημιστική αγορά και δικαίως γιατί δεν το αξίζει. Το μέλλον του ραδιοφώνου είναι διαδικτυακό και θα το δούμε σε όλο το μεγαλείο σε μία πενταετία. Αυτή είναι η μόδα και θα την ακολουθήσει, αν θέλει να επιβιώσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Statitics

My Counter

free counters

Επικοινωνία


Your Name
Your Email Address
Subject
Message
photo
Image Verification
captcha
Please enter the text from the image:
[ Refresh Image ] [ What's This? ]

Powered byEMF Form Builder